Tuulepesa  
 KKK  •  Otsi  •  Liikmete nimekiri  •  Kasutajagrupid •  SmartFeedSmartFeed    •  Registreeri  •  Profiil  •  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  •  Logi sisse
 teine olemine Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Uus teemaVasta teemale
Autor Teade
tutkas

PostitusPostitatud: Kolm Juul 28, 2010 3:09 pm Vasta viitegaTagasi üles

Olemises on enneolematu muutus tekkinud viimase paari kuu jooksul.Mõtlesin, et see on vaid minul nii, kuid nii mõnegi teisega oma veidrat seisundit jagades, tuleb välja, et ma pole üksi.Isegi mu 84 aastasel emal on nõnda.Tema nimetas täna hommikul oma olemist maast lahti olemiseks.Et on muretu ja vaba olemise tunne.Ka minul on midagi seesugust.Kas see on pelgalt mingi tunne, mis tuleb ja läheb ja millele ei maksa suurt tähelepanu pöörata?Kuigi ta tõmbab tegelikult vägagi endale tähelepanu, sest ta ta erineb suuresti siiani tuntust.Küsisin eelmisel nädalal ka Tuhala nõialt, et kas ka temaga toimub midagi täiesti uuenduslikku.Tema hakkas seepeale naerma ja ütles, et nüüd siis tead kuidas ma viimasel aastal pidevalt viibin.Jutkui katus sõidaks ja tavaelu oleks ebareaalseks muutunud.
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnum
sikhim

PostitusPostitatud: Kolm Juul 28, 2010 3:19 pm Vasta viitegaTagasi üles

Jah, tavaelu on on ebareaalseks muutunud, kohustused, mis on täitmiseks- tuleb teha hambad ristis ja tihti jäävadki tegemata, ..sest näiteks pesu võib kuhjata kapi peale ootama triikimist, et võib olla mingi murdosa päevast kus tuleb soov ja jõud mõni riideese ära triikida jne.
luisa moon

PostitusPostitatud: Esm Aug 02, 2010 9:30 pm Vasta viitegaTagasi üles

Mul kipub ikka kuumaastik olema, kauaigatsetud tasakaaluni on veel tükk teed ja tegemist Wink
Kuu

PostitusPostitatud: Esm Aug 02, 2010 10:16 pm Vasta viitegaTagasi üles

tutkas kirjutas:
Olemises on enneolematu muutus tekkinud viimase paari kuu jooksul.Mõtlesin, et see on vaid minul nii, kuid nii mõnegi teisega oma veidrat seisundit jagades, tuleb välja, et ma pole üksi.Isegi mu 84 aastasel emal on nõnda.Tema nimetas täna hommikul oma olemist maast lahti olemiseks.Et on muretu ja vaba olemise tunne.Ka minul on midagi seesugust.Kas see on pelgalt mingi tunne, mis tuleb ja läheb ja millele ei maksa suurt tähelepanu pöörata?Kuigi ta tõmbab tegelikult vägagi endale tähelepanu, sest ta ta erineb suuresti siiani tuntust.Küsisin eelmisel nädalal ka Tuhala nõialt, et kas ka temaga toimub midagi täiesti uuenduslikku.Tema hakkas seepeale naerma ja ütles, et nüüd siis tead kuidas ma viimasel aastal pidevalt viibin.Jutkui katus sõidaks ja tavaelu oleks ebareaalseks muutunud.

Eelmine nädal oli täpselt nii. Ilmselt see tunne läheb aga see näitab, mis potensiaal igaühes on, nii et tasub jätkata oma Teel ja see tunne tuleb tagasi.
Hoopis teised sisud ja kvaliteet oli küll.
Reasta teated:      
Uus teemaVasta teemale

Hüppa:   

Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes