Tuulepesa  
 KKK  •  Otsi  •  Liikmete nimekiri  •  Kasutajagrupid •  SmartFeedSmartFeed    •  Registreeri  •  Profiil  •  Privaatsõnumite lugemiseks logi sisse  •  Logi sisse
 kuidas leida lepitust.. Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Uus teemaVasta teemale
Autor Teade
rääbis

PostitusPostitatud: Esm Märts 08, 2010 8:55 pm Vasta viitegaTagasi üles

...iseendaga? ma ei meeldi endale!
ei räägi siin halbadest harjumustest, millest saab üks hetk jagu; ega rumalusest tingitud asjadest, ajapikku saab ju targemakski. võin end lohutada, et juu mulle sellist kogemust vaja, kuid .. ma ei leia moodust, kuidas endaga rahu teha.
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnum
pallasathena

PostitusPostitatud: Esm Märts 08, 2010 9:08 pm Vasta viitegaTagasi üles

kas sa soovid mingit kirjandust lugeda või lihtsalt üldiseid arvamusi?
rääbis

PostitusPostitatud: Esm Märts 08, 2010 9:22 pm Vasta viitegaTagasi üles

kõik huvitab.
truude

PostitusPostitatud: Esm Märts 08, 2010 11:34 pm Vasta viitegaTagasi üles

sosoh .
vaat see on lugu... Rolling Eyes
hää meelega aitaks , aga ma ei mäleta enam , kuidas ma iseendaga hakkama sain.
niipalju on meeles et tegelesin oma EGO- ga palju , väga palju . Wink

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 12:00 am Vasta viitegaTagasi üles

kõik mida teised sulle anda saavad on vaid kirjeldused nende oma teest. Pole vaja end võrrelda, vali välja see mis sinus heliseb, mis sinus kõlab. Ja tea et sinu tee on nii ehk naa erinev kõikide teiste omadest, me oleme kõik unikaalsed Smile
ning lisaks erinevatele "kõidud" teedele on palju muid võimalusi, mis loetud raamatutest, kuuldud õpetajatelt jne
vikker

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 12:52 am Vasta viitegaTagasi üles

Oma keha vananemine näiteks on igale inimesele katsumus. Ja sugugi ei saa väita, et see meeldiks. On asju, milleks ei peagi end sundima. noo ja mis siis kui meeldi. Ega elu selletõttu elamata jää.
Soovitaks jätta mittemeeldimine jõust ilma. Ehk siis mitte pöörata sellele tähelepanu
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumVaata liikme veebilehteMSN Messenger
rääbis

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 2:38 am Vasta viitegaTagasi üles

ma lihtsalt tunnen, et terve maailm on minu vastu. ja ma ei tahaks kellelegi halba teha, vastupidi. kui mittemeeldimisele tähelepanu ei pööra, saab keegi armas samas haiget. vist ei taipa siin midagi väga elementaarset?
vikker

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 3:02 am Vasta viitegaTagasi üles

Paluks täpsustada mõistet " kogu maailm".
Päike ei vali välja konkreetseid inimesi, kelle peale paistab ja kelle peale mitte. Kuidas on Päike sinu vastu ?
Õhku, mida hingame, ei ole võimalik piiritleda. Õhk muideks on Maa armastust. Maa Armastab kõiki, seda täpselt ulatuses mida sissehingame. Kuidas on õhk kui maailm osa vastu ?
Ma olen üritanud Päikesele meeldida, aga ma pole arusaanud, kas sellest on abi SmileSmile
Nii et isegi kui pole ühtegi inimest, kes meist peaks, jääb ometi Maa Armastus, mis ümbritseb meid koguaeg ja ainus mis ma teha saan, on endale seda keelata.
Nii palun selgita, mida tähendab mõiste terve maailm. Mitu inimest sinna kuulub ja kas seal ka Päike on ja Õhku liigub ?
Me võime siin avada nimekirja inimestest, kes pole sinu vastu kasvõi juba seepärast me pole tuttavad. Väga keeruline on olla kellegi tundmatu vastu, kellest ei tea nime ega pole ka elus näinud.
rääbis

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 2:19 pm Vasta viitegaTagasi üles

tõsi, valesti valitud sõnad.
Päike on olnud viimaste aastate pea ainus lohutav sõber. noh ja Kuu ka.
kärsitu ja ahne inimene peabki "piinlema", kui aga ka viimane tugisammas alt ära lüüakse, siis tekibki tunne, et kogu maailm on su vastu. hirm, susi teda söögu!!
aga täna Päike tuli ja särab nii rõõmsalt, et nüüd on mul lihtsalt piinlik Embarassed
ego on muidugi paanikas. äkki aitab temaga lihtsalt rääkimine? ära löö egot, räägi temaga. ma ju teda kogu aeg peksnud. või nüüd äkki ego kavaldab?
peas on liiga palju hääli, helinat raske kuulda. mul on paar nippi, mis aitavad,
kuid mõne aja pärast olen jälle segi. kuidas püsivalt hoida end õigel lainel, kuidas Te jaksate?

pallasathena, missugust kirjandust sa soovitaksid, loeksin hea meelega?
pallasathena

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 2:53 pm Vasta viitegaTagasi üles

mulle meeldisid
"Vabadus on" Brandon Bays
"Siddharta" Herman Hesse
kõik Abraham- Hicks'i videod Youtube'st
The Law of One materjalid - http://www.lawofone.info/

enda aktsepteerimine- armastamine -austamine on elupikkune protsess. hetkeliselt "saavutada" on raske (on see ju õnnestunud vähestel, keda me teame valgustunutena). Lihtsalt püsi rajal, ära kaota sihti silmade eest, püüdle...kui vaja, küsi abi Smile
Midsummer

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 3:32 pm Vasta viitegaTagasi üles

Õigel lainel olemine näib mulle järjest enam lihtsa olemisena, erapooletu vaatlemisena, kohalolemisena, mis on välisest maailmast võimalikult vaba ja samas seda aktsepteeriv. Lihtsalt olen ja hingan. Mõtlen vähem, räägin vähem ja söön vähem, reageerin vähem, ei lähe kaasa emotsionaalsete keeriste ja pööristega, tunnen vähem. Ja juba olengi palju rahulikum, energiat on rohkem Smile Olen..
see

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 3:46 pm Vasta viitegaTagasi üles

Mulle hakkas silma see "tunnen vähem" - too ei sobi siia ritta kuidagi.
Endast näen, et mida vähemaks kõike muud jääb, seda rohkem tekib tunnet Confused

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 3:57 pm Vasta viitegaTagasi üles

Kas näha/tajuda on võimalik ainult läbi äratundmise, millega käib kaasas emotsioon?
see

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 4:15 pm Vasta viitegaTagasi üles

Ma vist ei saa aru, millest jutt on Confused
Nägemise/tajumise avardudes, tunnete sügavuses on just aina enam seda vasika-silmade olemist märgata: Kui suur see maailm on? Rolling Eyes
Ma ei näe kuskil äratundmist, emotsioone.
Tõsi, mida edasi, seda enam hakkab möödunud "avastustest" aru saama, tagantjärele Smile

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 4:58 pm Vasta viitegaTagasi üles

Nägemise/tajumise avardumisega olevat seotud 6 või 7 meel, ma ei tea, kas ja kuidas on need seotud tunnetega aga nüüd on põhjust sellele mõelda Smile Ehk sarnaselt sellele, kuidas teised meeled on seotud tunnetega Razz Kui haistmismeel tunneb kohvi lõhna, siis tekib äratundmine, et on tegemist kohviga Very Happy
rääbis

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 5:12 pm Vasta viitegaTagasi üles

oli väike moment, kus ei teadnud mitte kes olen, vaid et kas olen. nagu oleks õhku haihtunud. milleks siis üldse füüsiline keha? nüüd tahan olla ja elada! endaga rahus.
see

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 5:39 pm Vasta viitegaTagasi üles

...ja kui hakata veel uudistama, "kus" olen, siis alles läheb põnevaks Smile
Tulevad välja niisugused meeled, mida ei ole osanud endas kunagi teadvat.
Seda mõtlen, et "kui suur see maailm on?" ... ja ilma füüsiliseta seda kõike ei olekski Smile

PostitusPostitatud: Teis Märts 09, 2010 10:45 pm Vasta viitegaTagasi üles

Tuleks rohkem süüa , shokolaadi lausa regulaarselt. Siis saab keha kõiksugu toredaid aineid mida toredateks emotsioonideks muuta Very Happy !
Vaata kasutaja profiiliSaada privaatsõnumSaada e-mailVaata liikme veebilehte
Mesi

PostitusPostitatud: Kolm Märts 10, 2010 3:43 pm Vasta viitegaTagasi üles

Kui eluuperpallid, karussellid liiga kiiresti käivad, siis tuleb karusselli otsast alla saada.
Tuleb asjad ära lõpetada, mis seda käigus hoiavad.

Läbi loogiliste, loomulike otsuste tekib rahu iseenesest.

Aga kui igapäeva elu pillapalla ja haagitud igasugu rabelemiste, loksuvate alustalade külge, siis võibki endal hambad suus katki pigistada suurest pingutusest.

Tähelepanu vaja suunata sellesse, mis rahu toob. Siis see kasvab ja ülejäänu laheneb loomulikult.

PostitusPostitatud: Kolm Märts 10, 2010 5:43 pm Vasta viitegaTagasi üles

see asjade lôpetamine on probleem. valisin ala, mis vist polegi minu jaoks. raske on ka loobuda - kirg! tunne on nagu annaks alla. arvatavasti lapsik jonn lûkkab mind veel kuidagimoodi edasi, sest midagi muud ei oska ega taha teha.
pallasathena

PostitusPostitatud: Kolm Märts 10, 2010 6:30 pm Vasta viitegaTagasi üles

kui on siiras südamest tulev kirg - siis on õige Smile aga iga "asi" voolab rütmis, nagu lained. Hoida kogu aeg midagi tähelepanu tipp-punktis on raske. lase intensiivsusel tõusta ja vajuda....

lepitust vajad siis kui on tekkinud konflikt.
Võib-olla pole sa iseendaga üldse mitte konfliktis, ehk vajad armastust ja aktsepteerimist iseenda vastu.
kui tuleb negatiivne mõte, otsi selle kõrvale uus mõte, mis on pisut positiivsem. Pisut! kui see tundub hea, siis otsi järgmine, veelgi parem mõte. jne. harjuta Smile sa saad hakkama!!
luisa moon

PostitusPostitatud: Kolm Märts 10, 2010 9:29 pm Vasta viitegaTagasi üles

Sa ei pea midagi, aga võid kõike!

Nii raske tegelt sõnadega seda mõtet edasi anda, Rääbis, aga sa oled parim kes sa oled!
vikker

PostitusPostitatud: Nelj Märts 11, 2010 4:57 am Vasta viitegaTagasi üles

Oma ühelt esimeselt shamaanirännakult, mis oli keskmise maailma rännak, sain ma õpetuse. Lõpetatud asjad on Keskmise maailma vägi. Ja sain ka teada, et lõpetamine tähendab seda, kui ütlen, ma jätan selle asja lõpetamata. Ja sedagi, et rännakut tuleb ka lõpetada. Eestlastel selleks väga hea võimalus, lausa maagiline sõna - Aitäh ehk Tänan!
Kui tähelepanu on millelgi ja see tähelepanu koguaeg annab asjale hoogu juurde , siis ju toidetakse seda nähtust. Tuleb tähelepanu keskenduda sellele mis peaks tulema asemele ja siis sureb sobimatu lihtsalt vaikselt ja tasakesti välja. Ajama hakates võib küll veidikeseks rahu saada , aga kui tagasi tuleb, siis veelgi suurema hooga.
see

PostitusPostitatud: Nelj Märts 11, 2010 7:03 pm Vasta viitegaTagasi üles

... ja väga ebasobival ajal Smile

PostitusPostitatud: Nelj Märts 11, 2010 7:46 pm Vasta viitegaTagasi üles

Armas rääbis ! Smile Nüüd , kui teemat veidi avardatud , võin vaid lohutada sind ja teisi teelisi sellega ,et mida "kaugemale" jõuame , sed üksikumaks jääme , kuni tekib uus moment ( mis mulle oli suur avastus) - mitte keegi meist pole üksi . Kunagi jõuad sinnani , nii et : head tatsumist , teeline ! Smile

P.S. Üksiolemise tunne on sundseis iseendaga leppimise ja enda mõistmise aeg. Saad hakkama ju !Wink

PostitusPostitatud: Reede Märts 12, 2010 11:32 am Vasta viitegaTagasi üles

see üksiolemine muudab teinekord kurvaks, aga sain siit mõtlemist ja jõudu ja lootust. suur tänu kõigile.
pallasathena

PostitusPostitatud: Reede Märts 12, 2010 7:10 pm Vasta viitegaTagasi üles

mine edasi, mine edasi, üksioleku tunne on vaid märk et oled "teel" Smile
annu12

PostitusPostitatud: Reede Märts 12, 2010 11:07 pm Vasta viitegaTagasi üles

see on tõesti nii-omakogemustest
wordpower

PostitusPostitatud: Reede Mai 28, 2010 6:51 am Vasta viitegaTagasi üles

Kui palju muresid kaotab inimene, kui ta otsustab olla keegi ja mitte lihtsalt midagi. - Coco Chanel

Pisipõnnid tahavad teha, mida "suured lapsed", 6-7 teha oskavad. 10.aastased tahavad olla teismelised. Imetlemine, võrdlemine, imiteerimine on kõik osa arenguprotsessist. Me tahame olla suured, ilusad, tugevad või lihtsalt suurepärased nagu "nemad", meie eeskujud on. Püüame sobituda vormiga nii hästi kui suudame. See on viis, kuidas lapsed kasvavad ja õpivad.
Kuid täiskasvanud lõpetavad õppimise ja kasvamise kui nad püüavad olla keegi teine, selle asemel, et olla need, kes nad ise on. Me pöörame selja omaenda unikaalsusele, kui me ahvime teise inimese maneere, isiksust või stiili. Me alavääristame oma enda potentsiaali kui me sobitame end olema "justkui" keegi teine või teised, kes enda aktsepteerimise vajadusest lähtuvana püüavad omakorda olla "justkui" keegi kolmas.
Enesest teadlik olemine ei ole imiteerimise tulemusena väikestest tükkidest koosnev väljakasv või lapitekk. See, kes me oleme ja kelleks me võimelised oleme olla, on ainulaadne ja kordumatu. Tehes seda, mida vaja, et avastada oma tõeline mina, inimteerimatu mina, "see üks ja ainsam", kellel on ainulaadne olemasolu ja ainulaadse panus - sisaldab endas suur seiklust ja väärikust.

Enese avastamine on esimene samm enesest lugupidamise juurde.

----------------------------------------------------------------------------------

Anna endale andeks, et oled unistanud suuremast, kui su elu on olnud. - Carol Ann Morrow

Andestamine võib olla suureks jõuks isiklikus kasvamises. Mõnikord on see ainus jõud, mis veeretab minema vimma, ebakindluse, kibestumise koorma enesehinnagnu ukselävelt. Kui need kivirahnud seal asuvad, tuleb need eemaldada, kui eesmärk, milleni jõuda tahame, asub nende taga.
Sageli tuleb meil endale andestada. Kuid oh neid ebarealistlikke ootusi, mida me enda peale paneme! Kui rängalt me enda üle kohut mõistame, kui me me ootustele ei vasta. Mõnikord on enesele andestamine sama vajalik kui elektrishokk, selleks, et me vaim saaks uuesti paigalt liikuma.
Me võime olla pettunud ja tunda häbi, et oleme läbi kukkunud oma nooruse unistuste osas. Kuid nooretel on vigane visioon. Neil pole aimugi takistustest, mis ootavad ees. Hinnates üle maailma koostöövalmidust, tundusid kõik asjad võimalikud. Kuid kõik ei läinud nii. Reaalsuses olid midagi muud kui suhkrumäed.
Andestamine tähendab reaalsuse aktsepteerimist. Mis on, see on. Me oleme need, kes me oleme - ning see ei ole pooleldi halb. Me sõdime head sõda. Las see ollagi piisav.

Tõlge raamatust:
Earnie Larsen & Carol Hegarty, Believing in Myself, 1991
rääbis

PostitusPostitatud: Teis Juun 01, 2010 3:01 pm Vasta viitegaTagasi üles

kui huvitav, et see kommentaar nûûd just tuli!
olen segaduses, miks ma pean sôdima? ei saa aru, kuhu ma olen langenud vôi kuhu ma olen tôusnud? kumba pidi see nûûd ôieti ongi?
vikker

PostitusPostitatud: Teis Juun 01, 2010 6:36 pm Vasta viitegaTagasi üles

Aga äkki prooviks teha otsust, et oled rahul. Ja et mitte oma õpetajat - rahulolematust mitte äraunustada võiks talle määrata aja, kuna temaga suhelda. Üleme igapäev õhtu 5-6 ni Smile Ja kui hiljaks jääb peab järgmine päev tulema.

Rahulolematus räägib tegelikult edusammudest teadvuse arengus. mida on toodud kaasa eelmiste elude kogemustest ja ehk veab ja saad sealt mälust ka kätte, mislaadi elu see olla võis, millega võrreldes praegune väljanägemine tekitab rahulolematust.

Ühe vihjena võiks tuua sellise näita. Kui inimene teeb riidekapi lahti ( mis on riideid pilgeni täis) ja leiab, et tal pole midagi selgapanna ja see tekitab temas äärmuslikku rahulolematust, siis millele see vihjab ? Loomulikult mitte sellele, et tal polegi riideid. See vihjab ühele või mitemele elule, millega võrreldes praegused riided on puhas rämps Razz ei tegu ega nägu, tikandidest ja suursugususest rääkimata. Aga see , et mälu olemas on räägib sellest, et teadvus on juba suutnud ehitada mingilmääral ajatuid katteid, mille läbi on järgmise füüsilise mälu ärgates mäletada ja võtta aluseks juba olnud seisundid.
rääbis

PostitusPostitatud: Kolm Juun 02, 2010 5:20 pm Vasta viitegaTagasi üles

Very Happy täna jäi hiljaks.
aitäh hüva nõu eest.
Reasta teated:      
Uus teemaVasta teemale

Hüppa:   

Vaata järgmist teemat
Vaata eelmist teemat
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid